EXCLUSIV: Astazi, AMVVD a initiat noi proiecte si parteneriate strategice privind promovarea sindromului post-traumatic

0
839
comunicat-caravanaurbana

EXCLUSIV: Astazi, Asociatia Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati „SFÂNTUL MARE MUCENIC DIMITRIE, IZVORÂTORUL DE MIR” (AMVVD), prin Președintele AMVVD, sublocotenent (ret) Marius Apostol, a purtat discutii cu Dl. Colonel Dr. Vasile MarineanuPreședinte și membru fondator al Societății de Psihologie Militară, Dl. Victor AileniExpert NATO si D-na Madalina NeacsuDoctor in Informatii si Securitate Nationala despre initierea unor viitoare proiecte si parteneriate internationale privind promovarea sindromului post-traumatic in cadrul parteneriatului strategic cu SUA/NATO/Israel

Va reamintim ca, sindromul post-traumatic a fost recunoscut prin diligentele facute de Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf.Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir”. De asemenea,  AMVVD s-a implicat activ si in adoptarea Legii nr.168/2020 în forma actuală, unde în cadrul comisiilor de lucru pentru elaborarea normelor de aplicare, a legii amintite, a avut reprezentanți, care s-au implicat direct în stabilirea acestora. 

De asemenea, s-au programat noi editii din “Caravana Veteranilor Militari “, episoade care urmeaza sa fie filmate in aceasta saptamana, toate subsumandu-se promovarii culturii militare a veteranilor, sub sloganul: “Impreuna sustinem veteranii!” 
Sedinta s-a bucurat si de prezenta urmatorilor membri AMVVD: Onica Iulius – Vicepresedinte Coordonator Diaspora AMVVD, Juganaru Robert – Vice-presedinte Coordonator AMVVD, Nita George – Vice-presedinte AMVVD si Mihaela Dumitru – Director Secretariat AMVVD.