Caravana Urbana Sibiu: Seminar strategic A.C.U.M.

0
847

SUBSCRIBE ? Caravana Urbană TV Official YT: https://bit.ly/2LXWiGi

In data de 14 octombrie 2021 s-a desfasurat la Sibiu seminarul strategic cu tema „A.C.U.M. – Actiune pentru o Comunitate Unita si Moderna” începând cu orele 11.00, la Hotelul Ramada Sibiu, ocazie cu care s-au dezbatut o serie de subiecte privind rezilienta medicala, sanatate publica, preventie, solutii medicale integrate pentru o comunitate unita si moderna in contextul “Valului 4” de pandemie si, totodata,s-au dezbatut solutii financiare integrate pentru rezilienta si securitate urbana, ocazie cu care a fost prezent, ca invitat special, D-nul Traian HALALAI – presedintele EXIMBANK Romania. Vă informăm că Hotelul Ramada Sibiu este primul hotel acreditat NATO, care in contextul pandemiei de COVID-19, a oferit suport autoritatilor publice locale pentru cazarea persoanelor sosite din zona de risc.

În cadrul evenimentului a fost prezentă și “CaravanaUrbana.ro”, ocazie cu care se vor disemina o serie de interviuri strategice. Mentionăm că producția „CaravanaUrbana.ro”, în parteneriat cu mures.ro, are ca scop mediatizarea spiritului de solidaritate și întrajutorare umană, precum și coeziunea de grup, atât în rândul personalului activ cât și relaționarea cu socitatea civilă si institutiile de resort. Seminarul a fost moderat de Dr. Madalina Neacsu, Doctor în Informații și Securitate Națională, și co-fondatoare a viziunii NATO URBAN, având o vastă experiență în domeniul mass-media și în dezvoltarea de programe și strategii de securitate națională și internațională.

De asemenea, mentionam că, la eveniment au fost invitati si reprezentanti cheie din partea: MAPN – Unitatea Militară 01752 Sighișoara-Batalionul 72 Apărare CBRN “ Negru Vodă”, Spitalul European Polisano, Asociatia de Terapie Transvasculară și Transplant Kardiomed, Spitalul European Polisano Sibiu, Clubului Economic German Transilvania (DWS – Deutsche Wirtschaftsclub Siebenbürgen), Clubul de Afaceri NATO Sibiu, Clubul de Afaceri NATO Constanța, Clubul de Afaceri Reghin, Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir AMVVD, experti in strategii si politici NATO (Dl. Victor Aileni), reprezentati cheie din administratia publica locala si alti invitati de renume in parteneriat civil-militar-cetatean.

Comitet organizare:

Oprea Carabulea

Proprietar Ramada Sibiu

? Urmărește Caravana Urbană:

Site: https://caravanaurbana.ro/​

FB: https://www.facebook.com/caravanaurbanatv

© 2021 www.caravanaurbana.ro

?? Toate drepturile sunt rezervate. Orice upload neautorizat al acestui videoclip este ilegal si poate fi raportat oricand la Youtube.

?? All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws. In order to avoid copyright infringement, please do not upload this video on your channel.