CARAVANA NATO URBAN LA TARGU MURES: Parteneriatul civil-militar-cetatean in preajma Sarbatorilor Pascale

0
551

Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități (AMVVD), sucursala Mureș, în parteneriat cu SC Mirdatod Prod SRL din Ibănești, au organizat marți, 19 aprilie, orele 16, la Clubul Fortelor pentru Operatii Speciale din Tîrgu Mureș un eveniment caritabil și de promovare. 

Potrivit organizatorilor, evenimentul a constat  în pregătirea, prezentarea și oferirea membrilor Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități de către reprezentanții SC Mirdatod Prod SRL, cu ocazia Sărbătorilor de Paști, a unor pachete personalizate care au continut produse aparținând brand-ului ,,Telemeaua de Ibănești”.

Despre AMVVD

„Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități “Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir” (AMVVD)  este conform Statutului său persoană juridică română de drept privat, fără scop patrimonial, neguvernamentală, non-profit, apolitică și independentă. De asemenea, conform prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 531/2017, Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir” – AMVVD, a fost recunoscută ca fiind de utilitate publică, cu obligațiile și drepturile ce decurg din aceasta. Ea are un caracter educațional, social, cultural, științific și umanitar având ca scop acordarea de sprijin membrilor și persoanelor cu probleme medicale și sociale deosebite, din rândul militarilor activi, veterani și veteranilor în activitate, pensionați, în rezervă sau în retragere, precum și membrilor familiilor acestora și urmașilor acestora.

Despre SC Mirdatod Prod SRL   

 Compania de produse alimentare SC Mirdatod Prod SRL  este deținătoare a brand-ului ,,Telemeaua de Ibănești”, acesta fiind unul dintre puținele produse din România certificat la nivelul Uniunii Europene ca fiind Produs de Origine Protejată”, au informat organizatorii evenimentului caritabil de marți, 19 aprilie.