De Ziua Românei, Exim Banca Românească reduce dobânda la creditul de nevoi personale

0
152
EXIM-Credit nevoi personale

Exim Banca Românească a lansat de 1 Decembrie o campanie promoțională prin care creditele de consum cu dobândă fixă  sunt disponibile cu o dobândă redusă. Astfel, persoanele fizice au posibilitatea de a accesa, până pe 29 februarie 2024, credite de nevoi personale cu o dobândă fixă de 8,75%, redusă cu 2,25 puncte procentuale față de dobânda fixă standard. 

Suma maximă care poate fi obținută este de 150.000 de lei, iar perioada maximă de creditare este de 5 ani. 

Spre exemplu, pentru un client care alege să își încaseze salariul în cont la Exim Banca Românească și optează pentru uncredit de 50.000 de lei, pe o perioadă de 5 ani și rambursare în rate egale, DAE este de 9,33%, iar valoarea ratei lunare este de 1.031,86 lei. 

Alte avantaje:

  • Pentru fondurile acordate nu este necesară justificarea utilizării;
  • Simplu și rapid de obținut – este nevoie doar de actul de identitate și acordul ANAF;
  • Fără garanție imobiliară;
  • Creditul poate fi utilizat și pentru refinanțare;
  • Solicitantul primește răspuns pe loc  pentru suma maximă ce poate fi obținută.

Detalii și informații personalizate pot fi obținute în toate sucursalele Exim Banca Românească.

Exim Banca Românească este o bancă universală 100%românească, aflată în top 10 cele mai mari instituţii de credit după active. Banca oferă clienților săi, persoane fizice și juridice, o gamă largă de produse și servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora. 

Exim Banca Românească operează o rețea națională de distribuție de 83 de sucursale și 26 de Centre de Afaceri, acestea din urma fiind dedicate exclusiv companiilor, rețea care îi permite să fie aproape de clientela de retail și corporate și să implementeze diverse programe de dezvoltare românești și europene. 

În plus, pentru că acționează ca agent al statului pe piața de garanții și asigurări, Exim Banca Românească este unul dintre instrumentele prin care fondurile publice, puse la dispoziție de statul român, susțin dezvoltarea durabilă a economiei.