Cluburile de afaceri NATO susțin REZILIENTA MEDICALA. Dr. Tvica Berkovits despre valul 4 în Israel

0
749

SUBSCRIBE 👉 Caravana Urbană TV Official YT: https://bit.ly/2LXWiGi

Fundația CardioLider și Clubul de Afaceri NATO Mureș, în parteneriat cu Fundația Benedek-Teleki si caravanaurbana.ro / mures.ro, au organizat marti, 28 septembrie, ora 14, la Castelul Teleki din Dumbrăvioara, conferința “Mediul de afaceri în sprjinul sistemului medical”.

În cadrul evenimentului a sustinut o prezentare Traian Halalai, preşedintele executiv al EximBank (CEO), Șefa Clinicii de Cardiologie din cadul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, prof. dr. Theodora Benedek, care a prezentat concluziile raportului European privind situatia bolilor cardiovasculare si a recuperarii cardiovasculare in Romania, precum si oportunitati de colaborare cu mediul de afaceri si bancar in sprijinul sistemului medical. De asemenea, in cadrul evenimentului s-a promovat si centrul ultramodern de recuperare a bolnavilor cardio-vasculari, investitie strategica majora realizata de catre Centrul Medical Cardio Med din Tg. Mures prin finantarea acordata de catre EximBank.

De asemenea, conferinta s-a bucurat si de interventia online a lui Herman Berkovits, medicul fostului premier israelian, Benjamin Netanyahu, care a vorbit despre valul 4 al pandemiei în Israel și a expus recomandările pentru cetățenii români, urmata de interventia Colonelului psiholog dr. Vasile Marineanu, şeful Centrului Naţional Militar de Psihologie şi Sănătate Comportamentală (MAPN), care a prezentat nevoia initierii unui Centru Comunitar de Consiliere Psihologică și Stres Posttraumatic pentru Situații de Urgență in contextul rezilietei post-pandemie.

Conferinta a continuat cu Victor Aileni – Expert NATO, care a prezentat dimensiunea de securitate și rezilienta urbana in contextul militar și geopolitic actual, Prof.univ.dr. Imre Benedek care a nuantat rolul Castelului Teleki in promovarea valorilor multiculturalităţii şi convieţuirii multietnice prin Fundatia Benedek Teleki, Ovidiu Georgescu – vicepresedintele Consiliului Judetean, George Moldovan – care a vorbit in calitate de instructor in drept international umanitar, cu directive specific ape administrarea vaccinurilor in centrele urbane si, nu in ultimul rand, Nicolae Fumurescu, administratorul Hotelului Ramada SIBIU.

Evenimentul a fost moderat de catre Dr. Madalina Neacsu, Doctor în Informații și Securitate Națională, și co-fondatoare a viziunii NATO URBAN, având o vastă experiență în domeniul mass-media și în dezvoltarea de programe și strategii de securitate națională și internațională.

Întâlnirea a fost urmată de o degustare de brânzeturi, oferită de Mirdatod Reghin.

🚌 Urmărește Caravana Urbană:

Site: https://caravanaurbana.ro/​

FB: https://www.facebook.com/caravanaurbanatv

© 2021 www.caravanaurbana.ro

🇷🇴 Toate drepturile sunt rezervate. Orice upload neautorizat al acestui videoclip este ilegal si poate fi raportat oricand la Youtube.

🇬🇧 All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws. In order to avoid copyright infringement, please do not upload this video on your channel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here