Saturday, May 18, 2024

Detalii contact

Despre noi

Caravana Urbana este un proiect media, unic in Romania, care are ca obiectiv promovarea culturii de securitate si rezilienta urbana in contextul dezastrelor si catastrofelor naturale, unde pentru prima data comunitatile urbane sunt invitate sa participle la dezbateri publice alaturi de reprezentanti ai societatii civile, mediului guvernamental, universitar, academic, politic etc.
Emisiunea de tip reality-show, cuprinde reportaje si invitati de renume, avand rolul de a aduce in atentia publicului problemele reale cu care se confrunta fiecare oras si, totodata, gasirea de solutii pentru cresterea bunastarii sociale si, de asemenea, calitatea vietii cetatenilor din mediul urban. Caravana Urbana ofera nu doar dezbateri, știri, reportaje si transmisiuni live din localitățile care compun itinerariul programului TV, dar si implicarea directa a cetateanului urban in dezvoltarea de programe si strategii pentru securitatea si rezilienta urbana a orasului sau.
Emisiunea este moderata de Madalina Neacsu, expert in securitate si rezilienta urbana, cu o vasta experienta in domeniul mass-media si in dezvoltarea de programe si strategii de securitate nationala si internationala.
Difuzarea emisiunii Caravana Urbana se va realiza pe platforme online deoarece comunicarea in retea devine prioritara intr-o era digitala 5G, accesul la informatie traducandu-se prin mobilitate, tehnologie inteligenta si capacitatea de a interactiona in participatiune la nivel urban pentru constientizarea si rezolvarea problematicilor cu care se confrunta fiecare oras.

Ultimele articole

EXIM BANCA ROMANEASCA, DESEMNATA ”SUSTINATOR STRATEGIC PENTRU ECONOMIA ROMANEASCA”

Exim Banca Romaneasca s-a numarat printre laureatii Galei Premiilor 2023, organizata de publicatia The Diplomat, fiind desemnata ”Sustinator strategic pentru economia romaneasca”.
- Advertisement -