Banca Românească majorează dobânzile la depozite

0
369
bancaromaneasca

Persoanele fizice care doresc să beneficieze de dobânzi atractive, care ajung până la 7%, pentru depozitele în lei constituite din fonduri noi, au la dispoziție Depozitul Standard de la Banca Românească. 

Depozitul se poate constitui pe perioade de la o lună până la doi ani, cu dobânzi care pornesc de la 4,75% pe an pentru cea mai scurtă perioadă de constituire și urcă până la 7% pe an pentru depozitele pe 24 de luni, rata dobânzii fiind fixă pe întreaga perioadă a depozitului.

Deponenții care constituie depozite online, prin intermediul aplicatiei de internet banking “e-bancamea” sunt bonificați cu 0,25 puncte procentuale astfel că, pentru un depozit în lei constituit online pentru 24 de luni dobânda primită va fi de 7,25% pe an. 

Suma minimă este de 500 de lei, iar depozitele se constituie fără prelungire automată la scadență. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul băncii

Cu 30 de ani de experiență pe piața bancară, Banca Românească se poziționează – prin soluțiile diversificate pe care le propune persoanelor fizice și juridice – ca instituție financiar-bancară de top din punctul de vedere al accesibilității și competitivității. Banca Românească operează o rețea națională de distribuție de aproape 85 de unități, rețea care îi permite să fie aproape de clientela de retail și corporate și să participe la diferite programe de dezvoltare românești și europene. În prezent, Banca Românească este în proces de fuziune prin absorbție cu EximBank, până la finalizarea acestuia cele două bănci având activitate separată.