Banca Românească mizează pe digitalizare

0
417
bancaromaneasca

Banca Românească continuă strategia de digitalizare a portofoliului de produse și servicii pe care le oferă persoanelor fizice oferindu-le acestora posibilitatea de a aplica 100% online pentru Pachetul eSențial – un mini-hub bancar cu trei produse esențiale:

• Cont curent în lei

• Card de debit Mastercard Gold

• Internet Banking.

Mai mult, prin intermediul Pachetului eSențial, clienții au la dispoziție și serviciul SMS Alert prin care sunt notificați în legatură cu activitățile asociate contului lor curent.

Pachetul eSențial este gratuit (comision lunar zero) dacă, lunar, titularul are încasări ≥1000 Lei și efectueză o plată cu cardul inclus în Pachet. În plus, clientul poate beneficia de:

• comisioane zero pentru: deschiderea contului și administrarea cardului de debit Gold Mastercard, livrarea cardului de debit pe teritoriul României; retrageri de la ATM-urile BROM și alte bancomate din România/alte țări membre UE, încasări, plăti efectuate prin Internet Banking, precum și pentru administrarea serviciilor Internet Banking și SMS Alert incluse în pachet; efectuarea cumpărăturilor la POS – urile comercianţilor acceptanţi;

• reduceri de dobânda pentru creditele de consum și ipotecare;

• comisionul de administrare al conturilor curente în valută asociate acestui tip de pachet este zero.

Cei interesați pot aplica pentru Pachetul eSențial dacă au peste 18 ani, cetăţenie unică română, rezidenţă fiscală unică în România și nu sunt deja clienți Banca Românească.

Click aici https://www.e-bancamea.ro/ pentru înrolare 100% online, în numai 10 minute.

Banca Românească oferă – de 30 de ani – clienților săi, persoane fizice și juridice, o gamă largă de produse și servicii de calitate adaptate nevoilor fiecăruia. Cu o rețea teritorială de aproape 85 de sucursale și agenții, Banca Românească se poziționează în prezent – prin soluțiile diversificate pe care le propune nevoilor financiare ale persoanelor fizice și juridice – ca instituție financiar-bancară de top din punctul de vedere al accesibilității și competitivității. Pentru detalii: www.banca-romaneasca.ro.