FOCUS TELECOM (ISRAEL) A PREZENTAT SOLUTII INTEGRATE SI INOVATIVE DE SINCRONIZARE PENTRU EXIMBANK ROMANIA

0
1086
focus-telecom

FOCUS TELECOM (Israel), un inovator in securitatea GPS si un furnizor de top de soluții de sincronizare a timpului și a frecvenței, care protejează infrastructura critică împotriva atacurilor asupra sistemelor de poziționare, navigare și cronometrare (PNT), a prezentat astazi catre conducerea EXIMBANK portofoliul sau de solutii tehnologice integrate si inovative.

Echipa Focus Telecom oferă, de asemenea, consultanță in securitate cibernetica și soluții integrate pentru mai multe sectoare: comunicații, mediul guvernamental și securitate nationala, finanțe și IT, industrie, transport și energie. Printre clientii sai se numara: Guvernul din Israel, Ministerul Apararii (Israel), Leumi Bank, Bank of Jerusalem, Ministerul Finantelor (Israel), AIG (Israel) etc.

Clienții noștri pot construi rețele și sisteme mai fiabile bazate pe tehnologiile avansate de sincronizare, ceasurile atomice, serviciile și soluțiile Microchip. Sistemele de sincronizare Microchip acceptă standardele de sincronizare precise de actualitate, inclusiv sincronizarea bazată pe GPS, IEEE 1588 (PTP), Network Time Protocol (NTP), Synchronous Ethernet și sincronizarea DOCSIS®.” 

Mai presus de toate, Focus Telecom este jucătorul de top in soluții de sincronizare de cea mai înaltă calitate, servicii și expertiza în industriile de telecomunicații, apărare, IT și infrastructură critică.

Domeniile de activitate includ: sincronizarea și sincronizarea rețelei prin ceasuri atomice realizate de Microchip Technology Inc. pentru rețelele publice de comunicații (celulare și/sau fixe), utilizate de companiile israeliene de top, agenții militare și de securitate, fiind totodata partener in diverse proiecte de apărare și securitate.

Focus Telecom a început recent să se concentreze masiv pe domeniul securității pentru a completa produsele de sincronizare cu o varietate de servicii si produse, cum ar fi sistemele de comunicații de date prin satelit (RT-Logic), sistemele video și de control și rețelele de informații de luptă (RGB Spectrum).

Compania implementează standarde înalte conform ISO 9001:2015, certificate și aprobate de Institutul de Standarde din Israel, precum și de alte organizații de standardizare globale – cum ar fi IQNet. Focus Telecom este aprobat de Ministerul Apărării din Israel, Israel Aircraft Industries, Elbit și alte organizații guvernamentale din industria de apărare.