EximBank, desemnata “Banca anului” pe segmentul corporate

0
639

Bucuresti, 15 decembrie 2021 – EximBank a fost desemnata “Banca anului” pe segmentul corporate in cadrul Galei Premiilor Excelentei, organizata de publicatia Business Arena Magazine, distinctie decernata pentru contributia semnificativa pe care banca a avut-o la relansarea economiei romanesti prin solutiile financiare pe care le-a propus comunitatii de business pentru depasirea dificultatilor generate de pandemie.

Conjunctura din ultima perioada a reprezentat pentru EximBank o provocare strategica, iar banca a actionat rapid si decisiv pentru a dezvolta si implementa cele mai eficiente instrumente pentru remedierea disfunctionalitatilor curente in ceea ce priveste finantarea imediata a companiilor.

Banca a oferit firmelor romanesti posibilitatea amanarii obligatiilor scadente, a prelungit liniile de credit scadente, a simplificat procesul de aprobare a solicitarilor si a acordat rapid facilitati pentru capital de lucru pentru clientii impactati. In plus, EximBank a exploatat in beneficiul antreprenorilor o resursa financiara suplimentara prin participarea la programul IMM Invest.

Suplimentar, companiile mari si IMM-urile cu cifra de afaceri peste 20 de milioane de lei in 2019 au beneficiat de produse noi de finantare si garantare cu componenta de ajutor de stat, oferite de EximBank ca parte a programului guvernamental de sprijin din cadrul Planului de investitii si relansare economica. Punand impreuna produsele EximBank de garantare cu oferta lor specifica, bancile comerciale au avut posibilitatea de a structura solutii financiare accesibile pentru mentinerea activa a  lanturilor de productie sau pentru derularea planurilor investitionale ale companiilor. https://www.eximbank.ro/eximbank-desemnata-banca-anului-pe-segmentul-corporate-2/