INVITATIE – Asociația Militarilor Veteranilor și Veteranilor cu Dizabilități ,,Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir” (A.M.V.V.D.)

0
700
asociatia-veteranilor-militari

Asociația Militarilor Veteranilor și Veteranilor cu Dizabilități ,,Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir” (A.M.V.V.D.) are plăcerea de a vă invita să participați la seminarul strategic cu tema “Întoarcerea militarilor veterani din Teatrul de Operații”, ce se va desfășura în data de 22 mai 2021, începând cu orele 12.00, la Cercul Militar Târgoviște, ocazie cu care se vor dezbate o serie de subiecte privind proiectele inițiate de A.M.V.V.D. în parteneriat civil – militar – cetățean. 

Vă informăm că A.M.V.V.D. a inițiat și demarat proiectul “Cămin pentru veteranii abandonați”, ce își propune să asigure starea de bine a veteranilor din teatrele de operații, în special cei cu situații dificile, pentru care „căldura” unui cămin lipsește.

În cadrul evenimentului va fi prezentă și “Caravana Veteranilor Militari”, ocazie cu care se  vor disemina o serie de interviuri. Mentionăm că, Asociatia Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati (A.M.V.V.D.) are ca scop acordarea de sprijin membrilor și persoanelor cu probleme medicale și sociale deosebite, din rândul militarilor activi, veterani și veteranilor, urmând ca producția „Caravana Veteranilor Militari” să mediatizeze cazurile dificile soluționate cu ajutorul Asociației sau al altor organizații similar si, totodată, să integreze și să promoveze spiritul de solidaritate și întrajutorare umană, precum și coeziunea de grup, atât în rândul personalului activ cât și relaționarea cu socitatea civilă si institutiile de resort. Seminarul va fi moderat de Dr. Madalina Neacsu, Doctor în Informații și Securitate Națională, și co-fondatoare a viziunii NATO URBAN, având o vastă experiență în domeniul mass-media și în dezvoltarea de programe și strategii de securitate națională și internațională. De asemenea, mentionam că, Dl. Victor Aileni – Expert NATO – va oferi analize de strategie militară integrate.

Președintele A.M.V.V.D

Marius APOSTOL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here