Clubul de Afaceri NATO Reghin

0
818

SUBSCRIBE ? Caravana Urbană TV Official YT: https://bit.ly/2LXWiGi

Reghinul a gazduit un seminar organizat în parteneriat cu experți NATO, care precede inițierea primului club de afaceri NATO din județul Mureș, Mureș Euro Atlantic Business Club, ce va fi lansat în perioada imediat următoare.

Evenimentul a vizat promovarea unui spațiu propice pentru mediul culturii de afaceri și culturii militare româno-americane, în baza certificarilor NCAGE NATO a membrilor săi.

Seminarul a avut ca principal obiectiv propunerea unei viziuni integrate pentru relansarea economică a orașului Reghin, comunitate urbană aflată în proximitatea Comandamentului NATO pentru Operații Speciale de la Târgu Mureș și Baza 71 Câmpia Turzii.

În acest sens, evenimentul s-a incadrat în dimensiunea strategică a viziunii “NATO URBAN – Reghin, ORAȘ NATO“, urmând să participe reprezentanți cheie din partea societății civile și instituțiile publice locale, având în vedere că, în vecinătatea imediată a orașului, se regăsește și Comandamentul NATO de la Sibiu, primul și unicul comandament NATO de 3 stele din S/E Europei.

Menționăm că seminarul s-a realizat în co-parteneriat cu experți în politici și strategii NATO, domnul Victor Aileni și doamna Mădălina Neacșu – Doctor în Informații și Securitate Nationala si, de asemenea, fondatori ai viziunii strategice NATO URBAN în România, anunță președintele comitetului de organizare, prof.univ.dr. Benedek Imre.

? Urmărește Caravana Urbană:

Site: https://caravanaurbana.ro/

FB: https://www.facebook.com/caravanaurbatv

© 2021 www.caravanaurbana.ro

?? Toate drepturile sunt rezervate. Orice upload neautorizat al acestui videoclip este ilegal si poate fi raportat oricand la Youtube.

?? All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws. In order to avoid copyright infringement, please do not upload this video on your channel.