INVITAȚIE: NATO URBAN. TURDA – ORAȘ NATO

0
933
turda-oras-nato

Avem placerea de a vă invita la evenimentul “NATO URBAN. TURDA ORAȘ NATO”, ocazie cu care se va deschide Clubul de afaceri ”Euro-Atlantic Partnership Turda”, program organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Turda și caravanaurbana.ro, în data de 29 octombrie 2020, începând cu ora 13.00, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Turda, P-ța 1 Decembrie 1918, nr. 28.

Evenimentul vizează promovarea unui spațiu propice pentru mediul culturii de afaceri și culturii militare româno-americane, în baza certificărilor NCAGE NATO a membrilor săi, dar și facilitarea unui dialog inter-instituțional, civil-militar-cetățean, prin cooperare între public-privat, între comunitatea mediului de afaceri, administrația publică locală, mediul universitar-academic și sectorul militar.

În acest sens, evenimentul se încadrează în dimensiunea strategică a viziunii NATO URBAN, urmând să participe reprezentanți cheie din sectorul militar și civil de la nivel național și internațional, având în vedere că rolul strategic al orașului Turda și, totodată, responsabilitatea mediului de afaceri s-a amplificat în contextul “vecinătății militare” cu Baza Militară 71 Câmpia Turzii și cu Comandamentul NATO de la Sibiu, singurul și primul Comandament NATO de 3 Stele din S-E Europei.

Menționăm că, evenimentul este realizat în co-parteneriat cu experți în politici și strategii N.A.T.O., Dl. Victor Aileni și D-na Mădălina Neacșu – Doctor în Informații și Securitate Națională și, de asemenea, fondatori ai viziunii strategice NATO URBAN în România.

Vă informăm că, viziunea strategică NATO URBAN are ca obiectiv principal siguranța cetățenilor și asigurarea securității și rezilienței orașelor, în principal, din vecinătatea urbană a principalelor Baze Militare NATO/afiliate parteneriatului strategic cu SUA de pe teritoriul Romaniei, prin dezvoltarea de noi strategii integrate, în parteneriat civil-militar-cetățean.

Comitetul de organizare,

Clubul de afaceri ”Euro-Atlantic Partnership Turda”