SUBSCRIBE ? Caravana Urbană TV Official YT: https://bit.ly/2LXWiGi

Workshop-ul NATO URBAN MEDICALO-FINANCIAR, în data de 24 septembrie 2020, orele 12-14h, în Sala de Conferinte Business, Hotel Plaza din Tg. Mures, eveniment care a avut ca scop diseminarea culturii de securitate medicala NATO URBAN prin coroborare cu dimensiunea strategica FINANCIARA, in vederea gestionarii eficiente si integrate a riscurilor si amenintarilor la adresa securitatii urbane.

Speakeri: Prof.univ.dr. Theodora BENEDEK

Dr. Mădălina NEACȘU – expert politici si strategii NATO URBAN

Victor AILENI – expert politici si strategii NATO

Razvan GARBACEA – Corporate Network Director, EXIMBANK

Oren NATAN – Manager Comercial, DANYA CEBUS

Va reamintim ca, EXIMBANK s-a aflat in prima linie in gestionarea pandemiei, prin participarea la programul de sustinere a intreprinderilor mici si mijlocii – IMM INVEST ROMANIA, derulat de statul roman pentru atenuarea efectelor economice negative ale pandemiei COVID-19, iar DANYA CEBUS este companie de construcții din Israel, parte a grupului Africa-Israel Investment, care a construit Scutul Antirachetă de la Deveselu, vector care are capacitatea de a asigura securitatea regională a 30 de capitale, pe o rază de aproximativ 2500 km, astfel, Romania devenind furnizor de securitate regional pe flancul de S-E NATO.

SITE: https://caravanaurbana.ro/

FB: https://www.facebook.com/watch/carava…

© 2020 www.caravanaurbana.ro Toate drepturile sunt rezervate. Orice upload neautorizat al acestui videoclip este ilegal si poate fi raportat oricand la Youtube.

All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws. In order to avoid copyright infringement, please do not upload this video on your channel. #caravanaurbana#madalinaneacsu#victoraileni#theodorabenedek#natourban#natourbantgmures