I N V I T A ȚI E

0
1844
nato-urban-medical-financiar

Avem plăcerea de a vă invita la workshop-ul NATO URBAN FINANCIAR, în data de 24 septembrie 2020, orele 12-14h, în Sala de Conferinte Business, Hotel Plaza din Tg. Mures, eveniment care are ca scop diseminarea culturii de securitate medicala NATO URBAN prin coroborare cu dimensiunea strategica FINANCIARA, in vederea gestionarii eficiente si integrate a riscurilor si amenintarilor la adresa securitatii urbane.

In contextul, in care suntem in plin proces de gasire a unor solutii si masuri de relansare economica post pandemie COVID-19, evenimentul are ca principal obiectiv propunerea unei viziuni integrate medicalo-financiara pentru relansarea economica a orasului Tg. Mures, comunitate urbana aflata in proximitatea Comandamentului NATO de la Sibiu si, totodata, oras-gazda a Comandamentului NATO pentru Operații Speciale.

Menționăm că, workshop-ul este realizat în co-parteneriat cu experți NATO, dar si cu participarea reprezentantilor din partea EXIMBANK si DANYA CEBUS, ocazie cu care vom analiza împreună evolutia mediului actual de securitate si rezilienta urbana din Tg. Mures si, totodata, vom gândi strategii integrate, in parteneriat civil-militar-cetatean, privind operationalizarea conceptului NATO URBAN MEDICAL prin interconectare la dimensiunea strategica FINANCIARA.

Speakeri: 

Prof.univ.dr. Theodora BENEDEK

Dr. Mădălina NEACȘU - expert politici si strategii NATO URBAN

Victor AILENI – expert politici si strategii NATO

Razvan GARBACEA – Corporate Network Director, EXIMBANK

Oren NATAN – Manager Comercial, DANYA CEBUS

Va reamintim ca, EXIMBANK s-a aflat in prima linie in gestionarea pandemiei, prin participarea la programul de sustinere a intreprinderilor mici si mijlocii - IMM INVEST ROMANIA, derulat de statul roman pentru atenuarea efectelor economice negative ale pandemiei COVID-19, iar DANYA CEBUS este companie de construcții din Israel, parte a grupului Africa-Israel Investment, care a construit Scutul Antirachetă de la Deveselu, vector care are capacitatea de a asigura securitatea regională a 30 de capitale, pe o rază de aproximativ 2500 km, astfel, Romania devenind furnizor de securitate regional pe flancul de S-E NATO.

Comitetul de organizare

Prof.univ.dr. Theodora BENEDEK