I N V I T A T I E: LANSAREA CLUBULUI DE AFACERI NATO SIBIU

0
2079
academia fortelor terestre nicolae balcescu

Asociația "Sibiu Euroatlantic Business Club” – motor regional pentru dezvoltarea unui mediu sustenabil culturii de afaceri și culturii militare româno-americane

Proiectul "NATO URBAN – SIBIU, PRIMUL ORAȘ NATO" a ajuns în fața unui pas important din conceptul lui strategic, care va avea efecte pe termen lung. Ne referim la constituirea unei structuri non-guvernamentale dinamice, funcționale și adaptate condițiilor actualei pandemii "Covid-19", anume Asociația "Sibiu Euroatlantic Business Club”, care intenționează a fi motorul regional pentru dezvoltarea unui mediu sustenabil culturii de afaceri și culturii militare româno-americane, un club care va deservi intereselor  și  priorităților strategiei naționale în acest domeniu.

În acest sens, Asociația "Sibiu Euroatlantic Business Club ", în parteneriat cu Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu "din Sibiu și "Caravana Urbana", anunță pentru data de 30 iulie a.c. un briefing de presă, găzduit de Academia Forțelor Terestre, Strada Revoluției, nr. 3-5, Sibiu.

Asociația ”Sibiu Euroatlantic Business Club” isi va prezenta viziunea și strategia cuprinsă în cadrul proiecției generale NATO URBAN - SIBIU, PRIMUL ORAS NATO și prin vocea partenerilor, va facilita un dialog inter-instituțional, public-privat, mai exact comunitatea mediului de afaceri, administrația publică locală, mediul universitar-academic și sectorul militar.

Menționăm că, evenimentul este realizat în co-parteneriat cu experți în politici și strategii N.A.T.O., Dl. Victor Aileni și D-na Mădălina Neacșu, Doctor în Informații și Securitate Națională, fondatori ai viziunii strategice NATO URBAN.

I N V I T A T I E

Membrii Asociației Sibiu Euroatlantic Business Club, în parteneriat cu Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu "din Sibiu și "Caravana Urbana", vă invită joi, 30 iulie 2020, la ora 18.00, la evenimentul de deschidere a asociației care va avea loc în incinta Academiei din Strada Revoluției, nr. 3-5, Sibiu.

Comunitatea Asociației Sibiu Euroatlantic Business Club, în baza certificărilor NATO Commercial and Government Entity (NCAGE NATO) deținute, are ca obiectiv principal crearea, la Sibiu, a unui cadru propice pentru derularea planurilor de afaceri locale, naționale și internaționale. De asemenea, Asociația facilitează dialogul interinstituțional, civil-militar-cetățean, prin cooperare publică-privată, dintre mediul de afaceri, administrația publică locală, mediul universitar-academic și cel militar.

În contextul în care Sibiul va fi începând cu anul 2021 gazda Comandamentului Corpului Multinațional de Sud-Est, singura structură de acest tip din S-E Europei, Asociația Sibiu Euroatlantic Business Club se dorește a fi integrată în dimensiunea strategică a viziunii ”Sibiu  primul oraș NATO”, motiv pentru care, la inaugurare, vor fi invitate să participe personalități marcante din mediul militar și civil, din țară și străinătate. 

Evenimentul este realizat în parteneriat cu experți în politici și strategii NATO, membri fondatori ai viziunii strategice NATO URBAN în România, organizații care au în atenție siguranța cetățenilor și asigurarea securității și rezilienței orașelor, reprezentanți ai mediului de afaceri din România, ai administrației publice locale precum și din mediul academic și militar românesc.

Comitetul de organizare,

Președintele Asociației Sibiu Euroatlantic Business Club 

Dl. Liviu DURDUN