INVITATIE CLUBUL DE AFACERI MARITIME EUROATLANTICE (“CAMEA“ )

0
1679
Nato urban maritim

Avem placerea de a va invita la evenimentul de lansare al Clubului de Afaceri Maritime Euroatlantice (“CAMEA”), in Constanta, in data de 17 iunie 2020, orele 14-16, in Sala Aula din cadrul Universitatii Maritime din Constanța (UMC),  Str. Mircea cel Bătrîn, Nr. 104.

In contextul, in care Romania a devenit punct crucial pe harta N.A.T.O., mediul de afaceri poate intra pe piata comerciala N.A.T.O prin certificarea furnizorilor de produse si servicii ca agenti economici N.A.T.O. la initiativele, proiectele sau programele internationale organizate de M.A.P.N., Agentia N.A.T.O. pentru sprijin si alte structuri ale acesteia.

Clubul de Afaceri Maritime Euroatlantice (“ CAMEA “ ) vizeaza promovarea unui mediu propice pentru afaceri in baza certificarilor NCAGE NATO, a membrilor sai, dar si facilitarea unui dialog inter-institutional, civil-militar-cetatean, prin cooperare public-privat, intre comunitatea mediului de afaceri, administratia publica locala, mediul universitar-academic si sectorul militar.

Mentionam ca, evenimentul este realizat in co-parteneriat cu experti in politici si strategii N.A.T.O., Dl. Victor Aileni si D-na Madalina Neacsu, Doctor in Informatii si Securitate Nationala, de asemenea, fondatori ai viziunii strategice NATO URBAN MARITIM. 

Mentionam ca, viziunea strategica NATO URBAN MARITIM are ca obiectiv principal siguranța cetățenilor și asigurarea securității și rezilienței orașelor maritime, in principal, riverane la Marea Neagră, prin dezvoltarea de noi strategii integrate, in parteneriat civil-militar-cetatean.

În acest sens, emerg noi capacități de colaborare și interoperabilitate la nivel interurban intre “vecinatatile urbane” din proximitatea principalelor Baze Militare NATO/sau Baze Militare afiliate parteneriatului strategic cu SUA, de pe teritoriul Romaniei, unde educația/instruirea factorilor decizionali și a societății civile în noua cultură de securitate și reziliență NATO URBAN MARITIM devine un obiectiv strategic in agenda Clubului de Afaceri Maritime Euroatlantice (“ CAMEA “ ).

Comitetul de organizare,

Presedinte CAMEA

Dl.VISOIANU MIHAITA-EMIL